keskiviikko 28. marraskuuta 2012

A typical day for a housewifeHeräilen siinä kahdeksan paikkeilla ja nautin herkullisen aamupalan. Niinkuin olen jo aikasemmin maininnut, on se tämän hotellin paras anti. Samalla luen päivän hesarin ipadilta, mahtava palvelu. Kiitos Maki & Kari.

Tavallisesti käyn aamupäivällä kirjastolla lukemassa päivänlehdet ja muita hömppälehtiä. Siinä samalla saatan käydä Morrisonilta (se paikallinen k-supermarketti) hakemassa lounasta. Niillä on ihan loistava salaattibaari. Teen gradua aika vaihtelevasti. Alkuun oli tarkoitus, että aloitan heti kun muutamme uuteen kotiin. Silloin en toki tiennyt että, muutto pitkästyy näin paljon. Ollakseni rehellinen on motivaatio vähän hukassa. Damn.

Hankin ilmaiseksi Netflixin, joten olen katsonut vähän eri tv-sarjoja ja pari leffaa. 

Koska, emme voi käydä salilla päivittäin (tarvii käydä opastetulla rundilla ja tarvitsee osoitteen), olen löytänyt juoksemisen ilon. Spotify täysille, sports trackeri päälle, napit korviin ja voilá! Eilen kun olin merenrannalla juoksemassa, alkoi yhtäkkiä sataa ihan täysii. Vitsi kuin upeeta juosta täyttä häkää kun tuuli ja sade paiskoo suoraan naamaan! Suomessa en varmaan olis millään lähtenyt sateella juoksemaan, mutta täällä se on elämys.Jussi tulee kotiin noin kuuden aikaan illalla ja sitten ollaankin aika vaihtelevasti vietetty illat. Salille, syömään, Morrisonille, ollaan hotellilla, käydään kävelyllä/lenkillä yms. 

Kunhan päästään muuttamaan on minulla paljon suunitelmia. Mahtavinta on saada se oma keittiö, meillä kun ei ole ollut kunnon keittiötä sitten kesän 2010. 

Kuvat ovat meidän häämatkalta Italiasta.

6 kommenttia:

 1. Sweet. Elämä on mahtavaa nimenomaan silloin kun se on elettävissä selvästi erilaisissa kausissa. Nauti housewife-meiningistä, kuulostaa oikein lupsakalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Aika lupsakaltahan toi elämä kuulostaa :)

   Poista
 2. Jag vill ocksá vara housewife igen! Nu jobbar jag medan Jaume housewifeilee. Epistä. Härliga bilder frán Italien och kiva blogg som jag kan spionera pá ert Scotland-liv med :)
  Puspus Skotlantilaisille Kenialaisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej Sonja! Vad roligt att du hitta dej hit :) Du för mer än gärna spionera vårt liv. Har ni en blogg? Ha det bra i Kenya!

   Poista