keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Hotel Albert

Vagabond-elämä jatkuu asuntopapereiden takia. Saattaa olla, että joudumme asumaan vielä noin viikon hotellissa. Jouduimme tänään vaihtamaan hotellia kun Palatsi on täynnä, nyt sitten pääsimme ihastuttavaan Hotel Albertiin yhdeksi yöksi. Huomenna vaihdamme takaisin Palatsiin ja olemme siellä kunnes saamme avaimet omaan kotiin. Palatsi on Skanskan sopimushotelli, joten sen takia yövymme siellä.

- Margareth, Margareth is room nr. 2 ready?
- Oh, yes I'll just put an extra pair of towels and it's done.
- Oh, lovely.

Näin alkoi visiitimme Peterheadin suloisimmassa hotellissa. Jussi tuli kesken työpäivän auttaa muuttamaan kamat yhden korttelin päähän, eli ei tää muutto nyt hirmuisen pitkä ollut. Niin, ja tämä hotelli on samalla kadulla kun tuleva kotimme. On tää jotenki vähän koomista.
Huone on täynnä kukkia. Peitot, tapetit, tyynyt, suihkuverho ja taulut ovat täynnä kukkia. Nyt on brittii.

Hotelli on todella kotoisa ja työntekijät kyselevät mistä olemme kotosin ja mitä me teemme Peterheadissa. Ihanan kotoisa fiilis, lämmin ja hyvähenkinen hotelli. Paljon tekokukkia, ihmisiä juomassa teetä, fudge-karamelleja, porsliinivaaseja ja totta kai paikallisia vanhoja herrasmiehiä olueella.
Radiosta kuuluu joulumusaa ja ihmisen on hyvä olla. 
Olemme illalla menossa Ellonin kaupunkiin, noin 20 minuuttia autolla Peterheadista. Jude menee pelaamaan squashia kolleegoiden kanssa ja minä meen salille.
Kivaa vaihtelua.

3 kommenttia: