maanantai 26. marraskuuta 2012

Loch Muick & Ballater

Oltiin perjantaina Aberdeenissä käymässä, syötiin hyvä pizzat ja nautittiin lasilliset punaviiniä. Meidän oli tarkoitus käydä vähän shoppailemassa, mutta kaupat menikin jo 18.30 perjantaisin kiinni. Meille harmi, mut aika kiva työntekijöille ja varmaan Judekin sisimissään hyppi tasajalkaa. Käytiin sitten vaan Peckhamsilla (kahvila/kauppa) hakemassa Panda lakua. Pari viikkoa sitten löysin samasta kaupasta Annas pepparkakor, mumsfilibabba!
Lauantai-aamuna lähdimme kohti Skotlannin vuoria, nk. munroja. Varasimme hotellihuoneen Gordons Guest Housesta joka sijaitsee Ballaterin kylässä (kartalla A)


Ajomatka kesti noin kaksi tuntia. Matkalla näimme lampaita, hevosia, puhveleita, nummia, munroja, Dee-joen, paikallisia Lance Armstrongeja. Saavuimme Ballateriin puolilta päivin ja lähdimme siitä heti meidän ensimmäiselle patikontireissulle Loch Muick ympäri. Sää oli ihan kiva, pari astetta ja puolipilvistä. Kuvat kertokooon tunnelmasta puolestamme.


Illalla kävimme kylällä. Kylällä oli järjestetty pienet joulu-karkelot, joten ostimme fudgea ja glühweinia. Ja Jussi löysi paikallista olutta.



Sunnuntaina päivämme alkoi nauttimalla Gordonin valmistama aamupala. Hyvää hedelmäsalaattia, parit lohi-tuorejuusto leivät ja erinomaista kahvia. 
Ajattelimme, että käydään parissa eri linnassa, mutta valitettavasti oli todella sateinen päivä ja puutarhoissa käveleminen ilman kunnon varusteita ei oikeen napannut. 
Onneksemme voimme käydä näissä linnoissa myöhemminkin, koska ajomatka Peterheadista on vain pari tuntia ja olemme täällä vielä monta kuukautta.

Sunnuntaina hotellilla, Jussi katsoo Chealsean & Barcan pelejä ja mä raapustin tätä tekstiä. Niin ja tottakai katotaan sunnuntaisin aina Solsidan TV 4 Play:n kautta. Aivan loistava sarja!
Tuli muuten lauantaina tasan 8 vuotta siitä kun ystävämme Lotta kaatui the Clubin edessä ja herrasmies Hema auttoi hänet pystyyn. Kiitos siitä.
Besitos.

2 kommenttia:

  1. Vitsi siellä on ihanan näköistä, kelpaa tollasissa maisemissa patikoida. Pitää vissiin kohta ruveta varailemaan Eddille hoitopaikkaa mummon ja vaarin luota, että päästään sinne maistelemaan sheepshaggersia :D
    Puss o kram <3
    - HeaT -

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano. Ihan todella kaunista. Kun ajoimme tonne kansallispuisto alueelle, niin oli ihan sumuista. Todella usvainen ja tunnelmallinen ajomatka. Twilight tuli mieleen :)
    Tulkaa ehdottmasti käymään! Eddielle paljon pusuja.

    VastaaPoista