maanantai 11. helmikuuta 2013

Campus Life

Loistava viikonloppu takana.

Perjantaibuntin jälkeen kävimme kaupassa ostamassa ainekset maittavaan Jamien reseptiin, Grilled steak and ratatouille. Samalla ostimme ranskalaista punaviiniä, koska se oli puoleen hintaan! Morrisonilla on usein viinipulloja puoleen hintaan ja jotenkin ne aina päätyvät meidän ostoskoriin.Lauantaina kävimme Aberdeenin yliopistolla, näytin Jussille missä minä luurailen alkuviikot tästä lähtien. Upea moderni kirjasto sai rakennusinsinöörin rillit pyörimään päässä.


Oli minun vuoro valita mitä leffaa mennään katsomaan, joten päädyin I give it a year -pätkään. Emme suosittele. Ilta meni leppoisasti kotona makaillen.

Sunnuntai oli jotenkin aivan mahtavan chilli. Hyvää ruokaa ja hyviä lukuhetkiä.

Perjantaina lähdemme Edinburghiin tapaamaan Juden kolleegoita, ihanaa saada naisseuraa. Suunnitelmissani on macaroonsit ja shamppanja!

2 kommenttia:

 1. Heippa.

  Aivan ihastuttava blogi. Täällä vallitsee lämmin fiilis, lukija kiittää. Olen vaihto-opiskelijana Glasgowssa ja löysin blogin Glasgow hakusanalla:)Jäikin muuten mietityttämään mainitsemanne teille suositeltu aamupalapaikka Glasgowssa, muistatteko nimeä? Asustelen juurikin Merchant Cityssä lähellä Mercure hotellia joten oli kiva lukea piipahduksestanne Glasgowssa:)

  Ja ihania ruokajuttuja teillä, täälläkin ollaan kovia kokkailemaan hyvistä raaka-aineista ( mitä UK: ssa kivasti tarjolla) joten olen ehitinyt jo myös inspiroitua ruokajutuistanne. Mutta onko Morrisonin fish and chipsit todella kokeilemisen arvoisia? Olen täällä päin huomannut ainakin että asiakkaita riittää:)

  Sincerely,

  Susanna

  VastaaPoista
 2. Hei Susanna,
  Kiitos kauniista sanoistasi. Ihana kuulla, että pidät blogistamme.
  Toivottavasti itsekin viihdyt Glasgowssa, mielestäni se oli aivan todella makee kaupunki. Kävimme aamupalallaThe Brunswick -hotellilla, http://www.brunswickhotel.co.uk/. Brunssiksi sitä ei oikeen voi kutsua, mutta alue jossa syötiin oli kivasti sisustettu, ne soitti älyttömän hyvää musaa ja meno oli rento. Käy kokeilemassa:)
  Toi Morrisonin fish and chipsit on lähinnä läppä. Syy miksi viemme vieraamme sinne on, että täällä pikkukylässä ei paljoa muita paikkoja ole. Hintahan ei ole paha ~£5 /annos, mutta en nyt voisi suositella sitä. Varmasti Glasgowssa on parempiakin fish and chips -paikkoja.
  See you later Susanna!

  VastaaPoista