tiistai 12. helmikuuta 2013

Never stop learning

Olen nyt parin viikon ajan käynyt luennoilla University of Aberdeenissa. Kurssi on ensimmäisen vuoden opiskelijoille, mutta se ei haittaa. Tähän asti kurssi on ollut todella mielenkiintoinen ja olen positiivisesti yllättynyt kurssin sisällöstä.

Maanatai-iltaisin on nk. tutorial, jolloin teoriaa harjoitellaan käytännössä. Tähän asti olen oppinut uuden tekniikan jota voin käyttää tulevissa työhaastatteluissa ja eilen harjoittelimme kuuntelemaan. Proffalla olikin ihan hyvä pointti siinä, että ala-asteella meidät opetetaan lukemaan, laskemaan ja kirjoittamaan, mutta kuuntelemista ei meille opeteta. Oikeaoppinen kuunteleminen ja sen jälkeinen keskustelu ei olekaan niin helppoa. Ainakaan minulle, koska juuri kuunteleminen on muutenkin minun heikkouteni. Myönnän.

Vaikken koskaan perustaisikaan omaa yritystä, niin tämä kurssi on todella antoisa ja pistää miettimään ja kyseenalaistamaan. Uuden oppiminen ja vanhan kertaaminen ei ole väärin, vaan todella kivaa!


Muutenkin tämä viikko alkoi ihanasti. Sain rakkaalta Lexalta Fazerin Merkkareita ja Trendi-lehden ja tänään aamulla hain postista Juden vanhemmilta paketin. Paketissa oli meille luettavaa ja karkkeja.

Korttiin Maki oli raaputtanut oivan tekstin:

"Pientä syömistä, pientä lukemista

... mutta Suurta Elämää!"

2 kommenttia:

 1. Aika jännä toi ala-aste -juttu. Ja ihan totta. Vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoselta ja varmaan hyödyllisemmältä kun osaisi kuvitellakaan. :)

  http://aitioonelossa.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hola kaima!
   Kiva kun olet löytänyt tiesi meidän blogiin!
   Odotan innolla mitä kaikkea kivaa kurssi tuo tullessaan.
   Saludos desde Escocia para la Madrileña :)
   Saludos, Linda

   Poista