torstai 14. maaliskuuta 2013

Adventures

Olipa mahtavat kymmenen päivää Suomessa! Vierailumme aikana ehdimme tavata perheitämme, kavereita ja kaikkia ihania pikkunassikoita.

pic
Onneksemme saimme nauttia alkavan kevään kauniista keleistä (tosin nyt taitaa olla pirun kylmä!). Helsinki näytti meille parhaat puolensa, ihmiset olivat iloisia ja aurinko lämmitti. Helsinkiä on ikävä, tai no kaupunkielämää. Oli aika omituista olla kotikaupungissaan ja olla koditon. Onneksemme sukulaiset ja ystävät tarjosivat katon pään päälle <3

pic
Kävin yksi tiistaipäivä katosmassa Aku Louhimehen uutuuselokuvan, 8-pallo. Ihan ok elokuva. Jessica Grabowskyn näyttelijäsuoritus oli loistava. Samaisena iltana sairastuin norovirukseen, joten pari päivää meni sängynpohjalla. Lomaan kuului ihania ystäviä, hyvää viiniä, maukkaita sinisimpukoita, suussasulavaa lampaanpotkaa, musavisan voitto, bailausta mimmien kaa, pulkkamäessä riehumista. Ihania muistoja, mahtavien ihmisten kanssa.
Ystävät ja perhe - te olette elämän sokeri!

pic
Olen edelleen viruksen kourissa, flunssa on jatkunut nyt noin kolme viikkoa. Inkiväärin, levon ja valkosipulin voimin olen koittanut selättää tätä inhottavaa tautia, mutta ei auta. Eilen kävin Bootsilla ostamassa kaikkia lääkkeitä joten aamuni aloitin kunnon pillereiden yliannostuksella.

Nämä kuvat ovat tapani kertoa teille, että kaipaan kesää, lämpöä ja uusia seikkailuja.

besitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti