torstai 21. maaliskuuta 2013

Irn-bru


Nyt kun olemme jo tovin asuneet täällä nummien ja lampaiden keskellä, koen että voimme kerätä teille asioita/paikkoja jotka ovat tärkeä osa paikallista kulttuuria. Kokoelmamme alkaa kertomalla limusta.
Skotlannin toinen kansallisjuoma, heti viskin jälkeen, on Irn-Bru, paikallinen oranssinvärinen energia/limujuoma. Irn-bru on Skotlannissa suositumpaa kun coca-cola. Kaupassa kassajonoissa näkee miten paikalliset oikeasti ostavat juomaa tölkkikaupalla koteihinsa. Tuote onkin saavuttanut asemansa maansa ykkösjuomana erittäin tehokkaan markkinoinnin avulla. Tässä tuotteen uusin mainosvideo.


Olimme jo ennen muuttoamme kuulleet tästä oranssinvärisestä limujuomasta ja ostimme tölkilliset silloiseen kotiimme Palatsiin ja maistoimme tätä ihmejuomaa jo ensimmäisellä viikolla. En pidä redbullin tai muiden energiajuomien mausta, joten tämäkään juoma ei  yllättänyt minua maullaan. Pitihän tätä juomaa kuitenkin maistaa ja myös kaikki vieraamme ovat saaneet maistaa juomaa perinteisellä Morrisonin fish and chips -keikalla.
 
Irn-Bru - a scottish must!

* Kuva löytyi Google-kuvahaun avulla.

1 kommentti: