perjantai 4. tammikuuta 2013

Mind the gap

Hyvää uutta vuotta 2013!

Meidän osalta vuosi loppui ja alkoi Lontoo-cityn sykkeessä. Meidän asunto oli loistavalla sijannilla, joten päästiin double deckereiden sekä tuben että pikkujalkojemme voimin joka puolelle tätä Iso-Britannian pääkaupunkia.

Ei tarvinnut joka päivä stressaa milloin aamupala tarjoillaan ja että mitkä nähtävyydet ovat nähtävä juuri tänään, eli loistavaa että matkamme kesti jopa 10 päivää ja että saimme yöpyä kaverimme asunnossa.Keittiömme.


Kuvia Kensington Parkista, Notting Hillistä ja kotikatumme pubista. Pubin ulkoseinään oli kiinnitetty 53 joulukuusta. Toinen erittäin tärkeä fakta on myös se, että tässä samaisessa pubissa, minä Linda, join ensimmäisen kokonaisen pinttini, taisi olla pale ale. Brittiolut on todella maukasta.


Ruoka - mikä ihana tekosyy!
1. Löysin Skandium-liikkeestä panttereita. Skandium on skandinaavialaista muotoilua myyvä putiikki.Paljon Iiitalaa ja Marimekkoa.

2. Käytiin lounaalla ihastuttavassa ravintolasssa. Täällä syödään noita ruusukaaleja todella paljon jouluaikaan. Ihan todella koukuttavia.

3. Käytiin Windsorissa ja Etonissa moikkaamassa meidän ystävää Barcelona ajoiltamme. Windsorin linna tuli tutuksi ja käytiin vilkaisemassa myös yhtä maan arvostetuimpia yksityiskouluja, Eton College. Muuan muussa kaksi edellistä pääministeriä ovat käyneet tämän koulun ja maan prinssit, William ja Harry. Tämä Eton mess on kuuluisa paikallinen jälkiruoka.

4. Käytiin South Bankin puolella ja tutustuttiin Borough marketiin. Todella symppis mesta. Tässä minä syön paikanpäällä valmistettua tomaatti-, chili-, paprikakeittoa. Jussi sensijaan nautti possupatongin.

 

Kuviahan meillä tältä reissulta on parisen sataa ja kokemuksia pitkälti yhtä paljon.

Kiitos vanhemmat loistavasta joululahjasta - Lion King-musikaali. Ehdottomasti yksi reissun kohokohdista. Kiitos Lontoo sinun kaikista maukkaista ravintoloista, söimme niin herkullista ruokaa. Ruokalistaamme kuului brittiläinen-, kreikkalainen-, espanjalainen-, suomalainen-, persialainen-, italialainen-, libanolilainen-, japanilainen- ja thaimaalainenruoka.
Koettiin mm. Notting Hill, Chelsea, Oxford Street, Harrods, Leicster Sq., Kensington, Winter Wonderland, Hyde Park, Camden Market, Buckingham Palace, Westminister Abbey, Big Ben, Tower bridge, Tate Modern, Soho...
Niin ja yhtenä sateisena päivän vietimme 3 tuntia National History Museumissa.

Left a piece of my heart - yet again - in this wonderful city.

2 kommenttia:

  1. Söpikset! Haavi auki jäin tavaamaan tota raflalistaa, huhhuh... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä tiiän. emme edes koittaneet "kerätä" eri maan ruokia, kaikki ravintolat vaan sattui tulla eteen kun oli nälkä. nåh, nyt tuli nälkä.. :)

      Poista